SPEAKEREN


KUNSTEN AT SKABE ØRENLYD

Selv om en hel del danskere måske ikke ligefrem ser et billede af Dan Schlosser for sig, når de hører hans stemme, føler de fleste alligevel, at de kender ham. Og det er ikke helt forkert, for gennem de seneste mange år har Dan placeret sig som en af landets mest benytttede speakere til alle typer speakkrævende produktioner.

For eksempel har han lagt stemme til utallige dokumentarprogrammer, først og fremmest på DR og DR2, men også på TV2 og TV3.

Gennem 7½ år var han fast speaker på den danske udgave af ”Jeopardy”, ligsom han har lånt sin stemme ud til store mængder af tegnefilm, radio- og
TV-reklamer, informationsfilm, telefonsvarere, hjemmesider, lydbøger,
e-learningprogrammer m.m.

Gennem en årrække har han også undervist utallige skuespillere og en del erhvervsfolk i kunsten at bruge stemmen som professionelt kommunikationsmiddel.

Han holder kurser for Dansk Skuespillerforbund, Århus Teaterskole og har private elever. Selv DTU har i lange perioder gjort flittigt brug af Dans undervisning, når lektorer og professorer skal lære at at klare undervisningen via mikrofon og webcam.

 

Her kan du læse en summarisk oversigt over Dan Schlossers virke som speaker.

På undersiden "Lydbøger indlæst af Dan Schlosser" findes desuden en komplet liste over de lydbøger, Dan har lagt stemme til i tidens løb.

På siden "Samples" kan du hente lydprøver.

 

LYDBØGER og SPEAKS

230 Lydbøger for børn og voksne

Fast programspeaker ”Jeopardy” TV2, 1995-2002

Flere dokumentarprogramserier DR1/TV og DR2/TV, bl.a. ”National Geographic Magazine”, ”Århundredets Kærlighedshistorier”, ”Eventyrlig Rigdom”, ”Turistfælden” + utallige enkeltstående programmer.

Flere dokumentarprogrammer på TV2/Danmark.

Dubbing på flere serier og enkeltstående tegne/dukke-film til DRTV, TV2, FOXKIDS m.m. ( bl.a. via SunStudio, Adaptor, DRTV/)

Kilometervis af indtalinger på undervisnings- og salgsvideoer.Dan Schlosser     ·     Tlf. +45 40370497     ·    
© PIXmedia